KJØPSBETINGELSER

Betaling
Samtlige priser i nettbutikken er oppgitt i NOK inkl. mva. Vi bruker Stripe som samarbeidsparter på betaling. Vi benytter oss av 3D Secure som er en sikkerhetsstandard laget av VISA og Mastercard for betalinger over internett. Overføringen skjer med sikker SSL-kryptering. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger når den sendes fra nettbutikken til betalingsleverandøren. Hos oss er det 100% trygt å handle.

 

Du har to leveringsalternativer i vår nettbutikk:
Hente i butikk

Du kan hente ordren din gratis i butikken. Du vil her motta mail om at bestillingen er klar til henting som du viser i kassen når du henter pakken din. Vær oppmerksom på at du ikke kan hente ut bestillingen din før du har fått bekreftelse på at pakken er klar til å hentes. For henting i butikk, starter angreretten å løpe 5 virkedager etter at bestilling blir registrert og du får beskjed om at pakken er klar for henting. 

Pakke levert hjem - Helthjem
Du kan velge å få levert bestillingen din hjem på døren. Fast fraktpris er da 80,- . 

Leveringstid
Leveringstiden er normalt 1-6 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Om du ikke har mottatt pakken din i løpet av 12 dager er du som kunde selv ansvarlig for å kontakte oss. Hvis du ikke henter pakken din på postkontoret og bestillingen returneres til oss, vil du belastes med et gebyr på 250kr. Ved hent i butikk, gjør vi oppmerksom på at bestillinger som ikke er hentet innen 4 mnd etter bestilling, går tilbake i Pippas eie.

Du er selv ansvarlig for å oppgi riktig e-post og telefonnummer ved bestilling. Vær oppmerksom på at mail kan havne i spam-filteret, det kan dermed være lurt å sjekke søppelposten.